-

Roshan

SPA & Friskvårdsmassage

Vår vison är att förverkliga kundernas önskemål om den perfekta

spaupplevelsen.


 Wellnet arbetar med arbetsgivare som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara och starka medarbetare.


ActiWay är  marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med ActiWays modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation.
ePassi Friskvård

ePassi appen är en digital plånbok för personalförmåner som avsevärt förenklar förmånshanteringen. Införandet av ePassi är kostnadseffektivt och underlättar för hela företaget.

ePassi Friskvård skonar din personal- och löneavdelning från tidskrävande pappersarbete. Den anställde behöver aldrig göra privata utlägg eller redovisa kvitton, vilket innebär att er löneavdelning besparar stora mängder tid och administration. Det blir dessutom väldigt enkelt för din personal som bara behöver ta med sig sin mobiltelefon och legitimation för att nyttja förmånen.

KÖP-FRISKVÅRDSKORT: Swish nr. 123 259 37 96
Här kan du köpa ditt Friskvårdskort online. Swisha din betalning till Swish nr. 123 259 37 96 och få ditt kvitto online. Meddelande som du ska skriva när du swishar: 
1. Förnamn och efternamn 
2. Ditt personnr. utom de 4 sista siffrorna 
 Friskvårdskortet hämtar du på Roshan SPA. Friskvårdskortet är giltigt i ett år från och med inköpsdagen.
 ---------- 
 Vad är ett Friskvårdskort? Friskvård är en förmån som ges av arbetsgivaren till personalen och styrs av Skatteverkets regler för vad som får kallas för friskvård. Friskvårdskortet används för betalning av dina friskvårdsbehandlingar. Giltighetstid: Friskvårdskortet är giltigt i ett år från utfärdandedatumet. Betalning och priser: Friskvårdskortet betalas i förskott, innan det nyttjas första gången, genom kort- eller fakturabetalning. Skattefri personalvårdsförmån: Friskvårdskortet räknas som en skattefri motions- och friskvårdsförmån enligt Skatteverkets regelverk eftersom de aktiviteter som ingår i Friskvårdskortet står med på Skatteverkets lista över godkända, avdragsgilla motions- och friskvårdsaktiviteter. Kundens ansvar: Friskvårdskortet är personligt och kunden ska på uppmaning kunna uppvisa giltig legitimation när kortet används.
 
Webb och app

 Edenred vill bidra till ett mer hälsosamt liv, bland annat genom att göra friskvårdsbidraget enkelt att använda för både företag och anställda.


Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android