top of page

 Wellnet arbetar med arbetsgivare som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara och starka medarbetare.

Vart ska jag skicka mitt kvitto?

Registrera kvitto. Om du inte önskar lägga en beställning via Benify kan du välja att köpa din friskvård privat utanför din förmånsportal. För att yrka ersättning av ditt friskvårdsbidrag för ett privat kvitto, behöver du registrera din utgift i förmånsportalen och skicka in ditt kvitto till Benify. Sök på “friskvårdskvitto” i förmånsportalen för att komma till kvittoregistreringen och följ instruktionerna som står beskrivet i registreringen.

ePassi Friskvård

ePassi appen är en digital plånbok för personalförmåner som avsevärt förenklar förmånshanteringen. Införandet av ePassi är kostnadseffektivt och underlättar för hela företaget.

ePassi Friskvård skonar din personal- och löneavdelning från tidskrävande pappersarbete. Den anställde behöver aldrig göra privata utlägg eller redovisa kvitton, vilket innebär att er löneavdelning besparar stora mängder tid och administration. Det blir dessutom väldigt enkelt för din personal som bara behöver ta med sig sin mobiltelefon och legitimation för att nyttja förmånen.

Vad behöver du för underlag?

Du Bifogar ett originalkvitto från friskvårdsleverantören-Roshan SPA och Friskvård.

På kvittot ska det framgå vem som är köpare, företagets organisationsnummer, säljarens namn, vilket belopp du har betalat, datum, giltighetstid och specificerad moms. Du kan få ersättning först efter att du har haft kostnaden.

Webb och app

Edenred vill bidra till ett mer hälsosamt liv, bland annat genom att göra friskvårdsbidraget enkelt att använda för både företag och anställda.


Ladda ner till iPhone

Ladda ner till Android

bottom of page