top of page

Mind- Massage

Vår unika MindMassage innebär att du får en klassisk massage samtidigt som du guidas i att vara närvarande av en röst från en cd. Du får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men du och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.

Efter MindMassagen är din rygg genomarbetad och du har fått uppleva hur mindfulness kan hjälpa dig att stilla dina tankar på ett enkelt och lätt-tillgängligt sätt. MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.

Vår unika MindMassage ska inte blandas ihop med den sorts ”mindfulnessmassage” som erbjuds där du gör andningsövningar för sig och massage för sig, där massagen fortfarande görs utan guidning. Detta är en massagebehandling där du med ljud och massage vaggas in i en total avslappning för din kropp. Det krävs inte att man har provat mindfulness eller meditation innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta behandlingen och uppskatta den. Det krävs inget annat än att lägga sig ner och lyssna.

Boka MindMassage via vår sida på Boka direkt.

www.ilivera.se

bottom of page