top of page

Här hittar du dina utbildningar. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med oss eller utbildningsanordnaren.


Hitta din utbildning!

Detta är en 1-dagars grundläggande utbildning i Hot stone-massage för elever som har grundläggande massage utbildning.Du får lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Under massageutbildningen i Hot stone tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade massageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, eller som motverkar celluliter.

Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt.


Pris: 3500kr ink.moms

Dagen består av teori, produktinformation, hygien och praktik på modeller och efter kursen erhåller du diplom. Komplett utbildning med klassisk vaxning, inkl startpaket . Max 2 elever per utbildningsdag .

Du behöver ta med dig en egen modell till utbildningen. Modellen kan EJ sitta med från start utan måste komma när det är dags för deras vaxning!

Pris:

6500kr ink.moms

Du kommer under Lash Lift kursen att arbeta på 1 modell.

Du behöver ta med dig en egen modell till utbildningen, för att du efter utbildningen ska kunna följa upp ditt arbete, modellen kan EJ sitta med från start utan måste komma när det är dags för deras lash lift.


Effekten håller ca 6-12 veckor.


Behörighetskrav: kunskap i Fransfärgning


Kurslängd: (1 dag)


Startkit: Startpaket och teorimaterial till ett värde av ca 2500kr.


Kursavgift: 5900kr inkl moms, startkit & certifikat


Anmälningsavgift: 2000kr inkl. moms ingår i beloppet. Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokat kurs


Kursplan: Vi går igenom teori och hur du använder produkterna på bästa sätt. Även praktik på 1 modell som man själv tar med sig.


Certifikat erhålls efter klarat prov på modellen på utbildningsdagen!


Startpaketet innehåller produkter som räcker till ca 20-40 behandlingar.


Pris:

5900kr ink.moms

På kursen får du lära dig att färga bryn och fransar, där färgen anpassas efter kundens egen färgskala. Du får även lära dig Ögonbrynsskulptering med anpassning av ögonbryns formen, efter ansiktets ögon och ansiktsform.

Du behöver ta med dig en egen modell till utbildningen. Modellen kan EJ sitta med från start utan måste komma när det är dags för deras frans och brynfärgning!


Kursupplägg:


Hygien

Produktkännedom inkl väteperoxid, ögondroppar

Färglära

Applikationsteknik av färg på fransar/bryn

Formning av bryn

Plockning / Vax av bryn

Avslutande kräm, serum som anpassas för området runt ögonen


I kursavgiften ingår ett Startpaket, vill du köpa ytterliggare produkter och färger på kursen så går det utmärkt. Startpaketen innehåller samma produkter och 

utrustning som vi använder oss av på utbildningarna.


Pris:

4500kr ink.moms

bottom of page